Hit, Akarat, Küzdelem

Feladni könnyű..Küzdeni nehéz! 

1998 november 13.-án pénteken születtem Budapesten.

Most 18 éves vagyok!

Születésemkor Érden laktam, aztán elég sokat költözködtünk! Terpesen elég sokáig laktunk.. Aztán a bonyolult élet körülmények miatt el váltak a szüleim és anyukám élettársával Kulcsra költöztünk! 

Pétervásárára járok Középiskolába, kollégista vagyok! 

Igazából általános iskolában még nem voltam úgy oda a sportolásért!

 Pétervásárán nagy fordulat következett be az életemben!

El kezdtem kicsit többet edzeni, aztán meg próbáltattam magam az első sulis versenyeken! Amiken igen csak jól szerepeltem! Nem sokkal később Szlovákiban voltam az első "nagy" versenyen! Hát elég balul sült el..! De volt benne mégis valami! Ott tanultam meg egy fontos dolgot! 

Rá jöttem, hogy mennyi dologról le maradtam és, hogy mennyi jó dolog vár még rám, ha ott fel állok és nem adom fel! Mert küzdeni kell! 

Rá jöttem, hogy a menekülés nem megoldás a rossz kiküszöbölésére! Küzdeni kell, Akarni kell, Hinni kell Magunkban! Abban amit csinálunk!

Az óta már, hegyifutó Kupasorozatban is részt vettem! Amin 2016.ban 2.-helyezést értem el! 2017-ben is próbálom teljesíteni! Ahogy egy jó barátom mondta "Nem az számít, hogy a dobogón hanyadik helyen állsz, hanem az, hogy megpróbálod, akarod, hiszel benne! " 

Köszönöm az edzőmnek, hogy segített felismerni a Bennem rejtőző sportolót, futót! Mert nélküle talán még mindig csak a testnevelés óráim várnám! 

Röviden ennyi Rólam! Köszönöm, hogy el olvastad! 

©Kazi Alexandra Blog
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el